Første spadestik 4. juni kl. 14

Lars Kristensen
CEO

Den 4. juni kl. 14 tager vi første spadestik til opførelsen af 418 nye supermoderne lejligheder på Grådybet 71 i Esbjerg. 

Det bliver samtidig dagen, hvor vi har verdenspremiere på vores nyskabende koncept med unikke BIG-designede lejligheder til unge studerende og professionelle, som ønsker et fedt sted at bo med  fleksible lejemuligheder, service og en husleje, der matcher økonomien.

Vi vil gerne vise og fortælle om, hvordan det bliver at bo i vores unikke lejligheder, som alle har altan og en skøn udsigt. Boligerne - der fortrinsvis er henvender sig til 18 til 35 årige - har attraktive fællesfaciliteter og relevante services, der gør hverdagen nemmere.

4. juni tager vi ikke alene første spadestik til en unik ejendom i Esbjerg, vi lancerer også et nyt navn, som bliver vores internationale navn for de kommende ejendomme, uanset om de ligger i Jylland, Schweiz eller Norge. Ejendommene vil danne ramme om et fællesskab/community med spændende muligheder for alle, der bor hos os.

Vi præsenterer også den nyudpegede lokale Community Ambassador, som vil sørge for, at det bliver hyggeligt og rart at flytte ind hos os, uanset om man er helt ung og på vej ud i verden, eller man netop har afsluttet uddannelsen og har behov for et godt sted at bo, om man sparer op og gør klar til at stifte familie og flytte i eget hus.

Vi tilbyder mere end blot en lejlighed, vi tilbyder et hjem, hvor man kan færdes sikkert, udvikle sig som menneske, læse, leve, elske, socialisere og bo skønt og uforpligtende. Vi tilbyder fuld service som rengøring, rens/vask af tøj, mobil service, sund mad to go eller til faste måltider, og vi vil i samarbejde med lokale serviceleverandører tilbyde hjælp til de mest relevante udfordringer i hverdagen.

Alle lejlighederne er enkelt men smagfuldt møbleret og tilbydes i flere prisniveauer fra en økonomisk basislejlighed målrettet den unge studerende, til en fuldt serviceret lejlighed på 17. etage med havudsigt, rengøring og tilbud om mad efter ønske målrettet den krævende unge professionelle. 

Ejendommen - som bliver Esbjergs ny vartegn - bliver også et "hang out" for byens og regionens aktive unge med læse- og møderum, innovationsmiljø, cafe, e-game area, food pick up, scene, YouTube studie, laundromate, bike rent mv. og åbne grønne udendørsarealer.

Gør dagen til din festdag, anmod om en invitation og kom til Første Spadestiks arrangement den 4. juni kl 14.

HAR DU LYST TIL AT BO HER?

Så kom til første spadestik arrangementet den 4. juni kl 14:00 og få flere informationer.

Du kan anmode om en invitation her:

Gå til tilmelding her