4. Juni kl. 14:00 Tager vi første spadestik og du er inviteret.

Den 4. juni kl. 14:00 stikkes spaden i jorden til de første af i alt 418 boliger til unge. Tre markante tårne designet af tegnestuen BIG til Tovværksgrunden, Grådybet 73 i Esbjerg. Samtidigt skifter boligprojektet navn til A Place To · Esbjerg. Det fejres på dagen med et større arrangement med kendt live artist, konferencier, DJ, Instagram konkurrence og fri bar. Du er inviteret og kan tilmelde dig arrangementet her på siden.

LÆS MERE
Første spadestik 4. juni kl. 14

Den 4. juni kl. 14 tager vi første spadestik til opførelsen af 418 nye supermoderne lejligheder på Grådybet 71 i Esbjerg. Det bliver samtidig dagen, hvor vi har verdenspremiere på vores nyskabende koncept med servicerede unikke BIG-designede lejligheder, en dag hvor vi afslører vores nye internationale navn. En dag hvor vi præsenterer vores lokale Community Ambassador, hvor borgmesteren taler, hvor vi hører god musik, hygger og fester.

LÆS MERE
Nye regler baner vejen for byens højeste hotel i Esbjerg Towers

JydskeVestkysten 8. januar 2019 - Folkene bag Esbjerg Towers har modvilligt måttet planlægge med etablering af hotellejligheder i det højeste tårn på 17 etager. Det oplyser Lars Kristensen, der er administrerende direktør i Esbjerg Towers ApS til JydskeVestkysten.

LÆS MERE
Offentlig høring

JydskeVestkysten 7. maj 2018, kl. 19:42 - Plangrundlaget for verdensberømt arkitektfirmas såkaldte kaktus-tårne på Tovværksgrunden er klar til offentlig høring, besluttede Esbjerg Byråd mandag aften.

LÆS MERE
World Architecture Community om Esbjerg Towers

World Architecture Community on Esbjerg Towers. Posted on December 21. 2017: "Bjarke Ingels' firm BIG has signed a contract with the municipality of Esbjerg to design a new student housing, as part of the regeneration plan for the Tovværket in the heart of Esbjerg, Denmark."

LÆS MERE
Indslag på TVS om Esbjerg Towers

Esbjerg Towers er navnet på et projekt med tre boligtårne med 450 ungdomsboliger. Det er designet af Bjarke Ingels Group og står klar i 2020.

LÆS MERE
PRESSEMEDDELELSE - ESBJERG TOWERS

UDSENDT AF ESBJERG KOMMUNE DEN 13. DECEMBER 2017 Kl. 13:30 Op til 450 ungdomsboliger står i 2020 klar som en del af et markant nybyggeri på Tovværket i Esbjerg. Esbjerg Towers hedder projektet, som Bjarke Ingels Group (BIG) har designet.

LÆS MERE