Bliv Community Ambassador

Ansøg om at blive Community Ambassador (CA) for vores internationale boligkoncept, som får premiere i Esbjerg den 4. juni.

Har du lyst til at flytte ind hos os i efteråret 2020? Er du en ildsjæl, der tager initiativ og kan skabe aktivitet og glæde blandt unge i Esbjerg?

Så ansøg om at blive vores CA i Esbjerg.

Vi tilbyder en reduceret husleje og retten til at vælge først blandt de mest attraktive lejligheder i ejendommen, både til dig selv og en ven. Derudover, betaler vi et honorar baseret på din indsats indtil du i september 2020, kan flytte ind i din ny lejlighed.

Vi forestiller os, at du er udadvendt og kontaktskabende, at du er god til at kommunikere og organisere, at du kan se dig selv skabe relevante aktiviteter i et stort community af unge mennesker.

Du møder unge og taler både direkte og via dine opdateringer om det nyskabende boligkoncept for unge, om lejlighederne og de fælles muligheder man har, når man bor hos os. Du fortæller om din rolle, og om dit ansvar for at det ny community bliver en succes.

Du skal også kunne lytte, og formidle ønsker, stemninger og forventninger blandt unge til os, så vi løbende kan gøre verdens bedste boligtilbud endnu bedre.

Du vil blive grundigt introduceret og vi legitimerer og præsenterer den ny CA både på vores webside, og når vi fejrer det Første Spadestik i Esbjerg den 4. juni kl 14.

Du kan søge fra 15. april til 29. april. Du får besked senest den 4. maj.