BYGHERREN

Bygherren er A Place To Esbjerg ApS, der ejes 100% af A Place To A/S. Bagved A Place To A/S står BIG, Heimstaden og et meget erfarent hold med CEO Lars Kristensen, COO Peter Høpfner og David Zahle fra tegnestuen BIG - Bjarke Ingels Group.

ARKITEKTERNE

BIG er en tegnestue, der bruger grundig research og analyse af praktiske såvel som teoretiske problemstillinger som fundament for udvikling af arkitektoniske løsninger.

Forlad denne side og gå til BIGs webside
ESBJERG KOMMUNE

Borgmesteren udtaler:

"A Place To Esbjerg er en stor gevinst for byen. Vi har en klar ambition om at tiltrække flere studerende, og det her spændende projekt er et vigtigt skridt på vejen”.

VORES team

CEO Lars Kristensen, har en baggrund indenfor forsikring og revision og har stået i spidsen for Ejendomsinvestering Danmark. Hans erfaring er stor indenfor udvikling, byggestyring, administration og finansiering af ungdomsboliger.

COO, Peter Høpfner er ingeniør og en garvet og dygtig projektudvikler, som bla. har stået bag opførelsen af BIGs prisbelønnede triologi i Ørestaden VM Husene, Bjerget og 8Tallet.

David Zahle er projekt- og designarkitekt og partner i tegnestuen BIG - Bjarke Ingels Group og medansvarlig for mange af BIGs prisbelønnede og fuldførte projekter. 

Lars Kristensen
CEO
Peter Høpfner
COO
David Zahle
Chairman
Glenn Lau Rentius
CIO
Stephanie Wiser
CMO
Torben Bjerge
Project Manager
BIG'S ANDRE PROJEKTER

BIG har for nylig fuldført projekter, som omfatter

LEGO House i Billund (2017),
Tirpitz Museum, et krigshistorisk museum i Blåvand, der er en tilbygning og transformation af en tysk bunker fra 2. verdenskrig (2017),
VIA West 57th, en boligejendom med 709 lejligheder på Manhattan i New York (2016),
Museet for Søfart, Helsingør (2013).

De har alle har modtaget internationale priser.

Forlad denne side og gå til BIGs webside
308
LEJLIGHEDER
110
HOTELLEJLIGHEDER
57, 35, 23
METER HØJE TÅRNe