BYGHERREN

Bygherren - ESBJERG TOWERS ApS - består af et meget erfarent hold med CEO Lars Kristensen, COO Peter Høpfner og David Zahle fra tegnestuen BIG - Bjarke Ingels Group.

ARKITEKTERNE

BIG er en tegnestue, der bruger grundig research og analyse af praktiske såvel som teoretiske problemstillinger som fundament for udvikling af arkitektoniske løsninger.

Forlad denne side og gå til BIGs webside
ESBJERG KOMMUNE

Borgmesteren udtaler: "Esbjerg Towers er en stor gevinst for byen. Vi har en klar ambition om at tiltrække flere studerende, og det her spændende projekt er et vigtigt skridt på vejen”.

VORES team

Team ESBJERG TOWERS består forløbig af CEO Lars Kristensen, COO Peter Høpfner, Arkitekt David Zahle.

David Zahle er næstformand i selskabet og partner hos BIG - Bjarke Ingels Group og har været projekt- og designarkitekt for mange af BIGs prisbelønnede og fuldførte projekter. 

Peter Høpfner er projektudvikler og har bla. opført BIGs prisbelønnede triologi i Ørestaden VM Husene, Bjerget og 8Tallet.

CEO Lars Kristensen har været den bærende kraft bag udvikling af Ejendomsinvestering Danmark og har stået for al udviklingsarbejde, byggestyring og finansiering af en række ejendomme med ungdomsboliger.

Lars Kristensen
CEO
Peter Høpfner
COO
David Zahle
Næstformand, Arkitekt BIG - Bjarke Ingels Group
BIG'S ANDRE PROJEKTER

BIG har for nylig fuldført projekter, som omfatter

LEGO House i Billund (2017),
Tirpitz Museum, et krigshistorisk museum i Blåvand, der er en tilbygning og transformation af en tysk bunker fra 2. verdenskrig (2017),
VIA West 57th, en boligejendom med 709 lejligheder på Manhattan i New York (2016),
Museet for Søfart, Helsingør (2013).

De har alle har modtaget internationale priser.

Forlad denne side og gå til BIGs webside
400
LEJLIGHEDER TIL UNGE
15.600
ETAGE M2 i TRE TÅRNE
57, 35, 23
METER HØJE TÅRNe